dinsdag 26 augustus 2014

Wat een gezelligheid...

Afgelopen week was mijn schoonmoeder jarig en bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeautjes en dan wel zo uitgedacht dat iedereen oma ook wat kan geven. 
Dus ik moest op pad voor leuke cadeautjes, haar wensen waren o.a. een wasdroogrek en een badborstel.
Nou, sorry maar die moet ze zelf maar kopen, vonden wij geen leuke cadeautjes om te geven.

Beladen met een tas vol cadeautjes gingen wij op weg en gelukkig was het uitgezochte goed. Lekker spul voor onder de douche, een lekkere zachte handdoek voor na het douchen en voor de finishing touch een lekker luchtje

Maar ja, een persoonlijk cadeau vind ik ook altijd wel bijzonder.
Een tijdje geleden haakte ik al onderstaande shawl. En aangezien ik haar wel eens had horen zeggen dat ze de shawl en kleurtjes zo mooi vond en ik dat niet vergeten was, werd dit mijn persoonlijke cadeau.De dag na haar verjaardag kreeg ik al een berichtje dat ze er zo blij mee is en het zo bijzonder vind. De tijd en liefde die ik er in heb gestoken maken de shawl bijzonder voor haar. Ze gaat de shawl veel gebruiken, dus een geslaagd cadeau.

Verder heb ik vandaag net als vorige week dinsdag uitleg gegeven over haken aan twee vriendinnen. De afgelopen week hadden ze druk geoefend en hadden het minderen en meerderen onbewust gedaan. Met het resultaat dat de lapjes redelijk scheef liepen.
Vandaag opnieuw begonnen en nu ging het supergoed. De barbies hebben er weer een mooie shawl bij, dus de beide dochters helemaal blij.

Ook hebben we geprobeerd een bloemetje te haken na het patroon van Valerie. Kijk op haar blog voor nog meer leuke patroontjes.
Het bloemetje is goed gelukt en net kreeg ik al een appje dat het volgende bloemetje in de maak is.

Ik was bang dat ik het niet uit zou kunnen leggen maar tot op heden denk ik dat het me redelijk goed lukt en als me iets te binnen schiet wat ik vergeten ben te vertellen dan kan ik ze gelukkig allebei appen. (Dat is toch wel handig met WhatsApp)

Allemaal nog een fijne dinsdag, hier schijnt inmiddels het zonnetje.

Liefs Tinie

6 opmerkingen:

 1. Niet zo aarzelend over je uitleg hoor, je doet het super goed. En ik vind het super gezellig! Wie weet waag ik me ook nog eens aan een bloemetje :-) . Kun je volgende week donderdag (en heb je zin?) we appen!
  groetjes
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pracht kadoo zijn de leukste!! Met liefde gemaakt en uniek... X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n cadeau is onbetaalbaar (de reactie er op ook)!
  Leuk dat de dames het haken onder de knie krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super that your scarf went down well with the recipient, it's really a beautiful present! Have a happy day :-)
  Nata

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een persoonlijk kadoo is altijd veel fijner om te geven én te krijgen. Jouw shawl is héél mooi! Proficiat dat je het zo goed kan uitleggen, dat lukt mij niet zo goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een mooie sjaal ja kan ik me zeker voorstellen dat ze daar blij mee is! Blijft toch het allerleukste de eigengemaakte cadeaus! Knuffies!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot gauw!