dinsdag 19 augustus 2014

Vakantie voorbij...maar niet stil gezeten

Zo de schoolvakantie is weer voorbij, hoe spijtig ook maar vanaf gisteren zitten we weer in een ritme van op tijd opstaan en naar school en natuurlijk weer op tijd naar bed. 
Aan al het leuke komt een einde en dat geldt ook voor het weer. 
Wat een weer zeg, dan weer regen, dan weer zon. Ben het nu al helemaal zat.
Maar goed genoeg over het weer en dat soort dingetjes.

Ik heb niet stil gezeten in de vakantie en heb van alles gehaakt. 
Voornamelijk waxinelichthoudertjes. Gewoon makkelijk te maken en leuk om weg te geven. Ik heb alleen vergeten om er foto's van te maken. Niet zo slim en nu staan ze al in Zuid-Duitsland op een tafel te pronken. 
Ook ben ik begonnen met een omslagdoek. Ze hadden bij de Wibra weer Fenna wol en nu kon ik ook eindelijk een paar bollen scoren. Ik zal binnenkort wat foto´s bloggen.

Vanmorgen heb ik een haakcursusje gegeven aan Christel van het blog Hout&Draad
Zij ligt met Ischias plat en wilde graag haken leren. Een vriendin van haar was er ook en onder het genot van een kop


 en wat lekkersheb ik geprobeerd om wat dingetjes uit te leggen. Een lossen ketting opzetten, vasten haken en stokjes. Het was heel erg gezellig.

Voor de dochters van Christel nam ik twee gehaakte amineko's mee. Ik haakte ze al eens maar wist niet aan wie ik ze wilde geven. Nu hebben ze een goed huis gevonden.


Veel liefs Tinie

7 opmerkingen:

 1. Os gatos são lindos...o chocolate...já se comia...e a xícara...já se bebia o conteúdo...chá???...bj

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk zijn ze! mijn handwerk wordt steeds smaller. van 12 naar negen steken.....heb night wel een lesje nodig! :) Kan jij een Mickey Mouse haken? Groetjes, Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat lief zeg op haakbezoek! X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je zo iemands leed kunt verzachten. De amineko's zijn leuk, ik ben er van overtuigd dat de theelichthouders dat ook zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. DAnk voor de cursus!! En de meisjes zijn helemaal blij met hun poezen, ze slepen ze het hele huis door me. Enne, ik het hetzelfde als Sabine; volgens Gisela doe ik aan meerderen en minderen (maar dan wel onbewust)
  Nogmaals DANK!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey die lieve Tinie wat lief van je dat je haakles bent gaan geven en die lieverds zullen vast met veel enthousiasme zijn ontvangen. Wij hebben echt heel veel geluk gehad qua weer in Engeland met heel weinig regen, maar thuis valt het weer vies tegen. Maar okay moet ook in huis aan de slag ;). Heel veel plezier met de fenna en je omslagdoek! Dikke knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gezellig allemaal!
  En? heeft de leerling goed opgelet?
  Lukt het haken al een beetje?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot gauw!