dinsdag 30 juli 2013

Update

Lieve bloggers,

Wat zal ik zeggen. Ik heb al heel lang niet geblogd, ik zag dat ik wel nieuwe volgers erbij heb gekregen (van harte welkom), en ik probeerde wel al jullie blogberichten te blijven lezen erop reageren ging moeizaam.
Ik ben jullie zeker niet vergeten maar vanwege mijn gezondheid kwam ik er gewoon niet aan toe. Ik ben inmiddels al heel lang thuis en geen één specialist kan mij tot nu toe  vertellen wat er aan de hand is. Ik word er moedeloos en af en toe echt radeloos van.

Ik heb nog wel wat dingetjes gehaakt die ik toch met jullie wil delen.


Voor de juffen op school haakte ik de alom bekende hartjes van het blog Karin aan de Haak.


Voor de tante van mijn man omhaakte ik twee glazen waxinelichthouders. Deze zette ik op een dienblaadje en ik deed er nog een doos lekkere chocolade bij. 


En voor onze jongste zoon haakte ik deze olifant. Hij wilde namelijk een Ollie. Goed hij lijkt er niet op want de echte Ollie is grijs en rond, maar deze blauwe Ollie heeft inmiddels al een plekje in zijn bed veroverd. 

Zoals jullie zien heb ik dus wel wat gehaakt maar echt veel en bijzonder is het niet. Ik heb ook nog een omslagdoek gehaakt maar deze krijg ik vooralsnog niet goed op de foto. Dus deze volgt nog t.z.t. Als er nog iemand tips heeft hoor ik dat graag.

Tot gauw!

Lieve groet Tinie

20 opmerkingen:

 1. Hoi Tinie,

  wat een leuke cadeautjes. Maar vororal wat afschuwelijk dat je al zo lang bij huis bent en nog steeds niet weet wat er aan de hand is. Heel veel sterkte gewenst.

  liefs,

  Lize

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen heb je gemaakt. Ik vind die olifant leuker dan Olie. Vervelend voor je dat ze niet weten wat het is. Ik hoop dat er snel verbetering voor je komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He getsie, wat vervelend dat je zo blijft tobben met je gezondheid en dat niemand echt iets zinnigs erover kan vertellen. Heel veel sterkte en beterschap!

  Ik vind dat je juist wel een hoop bijzonders hebt gehaakt: allemaal met liefde gehaakt voor anderen! En alles is even leuk! Ik ben wel benieuwd naar je omslagdoek ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve gemaakte spulletjes
  en dan nog het schattige olifantje,
  zo mooi gehaakt voor je zoontje!
  Nog fijne zomerdagen,
  lieve groetjes, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje Tinie wat vervelend dat je nog steeds niks wijzer bent geworden! Kan me voorstellen dat je daar knap moedeloos van wordt, het duurt al zo lang! Je hebt wel leuke dingetjes gehaakt en hopelijk geeft dat af en toe toch de nodige afleiding...sterkte!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai Tinie, zat me net af te vragen hoe het met je zou zijn. Wat vervelend dat het nog steeds niet duidelijk is wat er aan de hand is. Hopelijk voel je je snel weer beter.
  Gr lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tjonge...wat vervelend dat ze niet kunnen vinden wat je hebt zeg...heel naar.
  Gelukkig vindt je wel je afleiding in je leuke haakwerkjes!! Ze zijn erg leuk!
  Ben ook heel benieuwd naar je omslagdoek!!!

  Sterkte meid! X Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Tinie, Wat vervelend dat ze niet kunnen vinden wat je hebt...heel naar!

  Gelukkig vindt je wel wat afleiding in je leuke haakwerkjes. Ze zijn erg mooi geworden!
  Heel veel sterkte meid! X Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat vervelend voor je Tinie en het duurt al zo lang!
  Heel veel sterkte gewenst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke dingen heb je gehaakt. Wat jammer dat je gezondheid niet zo goed is. Heel veel sterkte.
  Groetjes Marjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een moeilijke tijd voor je.
  Fijn dat er toch weer leuke dingen uit je handen kwamen!
  Leuk om anderen er blij mee te maken.
  Sterkte met je gezondheid.
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik denk dat, dat het ergste is dat je niet weet wat er aan de hand is.... Ze zijn zo knap de doctoren/specialisten maar voor de meeste kwalen hebben ze gewoon niet een oplossing, laat staan dat ze weten wat het is... Heel vervelend voor je Tinie :-(
  Ik kan je ook niet helpen al zou ik dat wel willen..

  Je gehaakte spullen zijn weer leuk..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg vervelend dat ze niets kunnen vinden. Hier weten we alles van, mijn man is zoal anderhalf jaar bezig, ziet bijna niks meer en ze weten niet waar het vandaan komt. Ik kan me voorstellen dat je hier moedeloos van wordt. Soms valt het dak op je kop. Probeer positief te blijven, ook is dat niet altijd even makkelijk. Heel veel succes xxx Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Naar voor je dat het niet gevonden wordt, zelf ben ik gestopt met bijna alle medicijnen, daar zit zoveel troep in, in overleg hoor, de huisarts werd zelfs boos dat me iets morfine achtigs was voorgeschreven, geen pijn maar wel een zombie, hij heeft een injectie gezet maar dat loste het ook niet op, dus luisteren naar mijn lichaam en als ik over mijn grenzen ga moet ik het bezuren,
  IK hoop dat er toch iets gevonden wordt bij je, dan heb je het gevoel serieus genomen te worden, sterkte en weet dat je niet alleen staat!
  Ik vind Ollie superschattig, mag je zoon zeker lekker mee knuffelen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat fijn om nog eens een blogje van jou te lezen, ik had al een paar keer gedacht hoe het toch met jou zou gaan. Wat jammer dat je nog steeds geen uitsluitsel hebt gekregen over wat er nu juist aan de hand is. Ik kan me heel goed voorstellen dat het moeilijk is om daar mee om te gaan. Ik wens je nog steeds heel veel moed om verder te doen en ik ben echt blij dat je hier nog een keertje was. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Balen dat ze niet kunnen vinden wat er is, hetzelfde is hier het geval. Klachten klachten maar ze kunnen niks vinden. Misschien is het de leeftijd...
  Ik vind wel dat je ontzettend leuke dingen gemaakt hebt, die waxinelichtjes zijn superleuk en het fantje natuurlijk ook. Groetjes van Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie dingen heb jegemaakt, en wat fijn dat je weer even komt bloggen. Ben volger bij je geworden, dat was ik blijkbaar nog niet ;)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Door de vakantie heb ik je laatste blogje gemist, vroeg mij wel regelmatig af hoe het met je zou zijn. Ik hoop echt dat ze toch wat kunnen vinden bij je! Je hebt schattige dingen gemaakt, gelukkig dat er toch nog wat uit je handen komt. Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hai,
  Ben benieuwd of je je al wat beter voelt en ondanks alles een lekkere zomervakantie hebt gehad.
  lieve groet,
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot gauw!