donderdag 21 maart 2013

Ongelooflijk...

Gisteren terwijl ik mijn vorige berichtje zat te typen werd er aan gebeld. De postbode stond voor de deur met een stapel enveloppen. "Ja mevrouw, het past niet door de brievenbus dus ik wil het even zo afgeven". Met een big smile sluit ik de voordeur weer en leg het eerst even aan de kant. Ik wil eerst mijn berichtje posten en dan ga ik er goed voor zitten.
Nou dat rustig zitten vergeet maar. Ik viel bijna van verbazing van de stoel.

De eerste envelop die ik opende was van Berber van het blog Metsmaakgehaakt. Bij haar won ik de give away en dit zat er allemaal in de envelop:

  
Een mooi gehaakt hart, verschillende soorten labeltjes (zelfgemaakte en nostalgische), bloemzaadjes, paasservetjes, een blok met allemaal verschillende soorten karton en een super lieve kaart.

Berber, ik heb je al via de mail een persoonlijk bericht gestuurd maar wil je via deze weg ook nog even bedanken voor de leuke give away. Ik ben er heel blij mee.

De tweede envelop was van Christel van het blog naast Hout&Draad. Ik ken Christel via een wederzijdse vriendin. Van haar kreeg ik een lieve kaart, een zelfgemaakt hartje, een lekkere creme en shampoo en een zakje thee.

  

Lieve Christel, bedankt voor je lieve gebaar. We spreken elkaar hopelijk gauw weer eens.

De derde envelop was van Maddy van het blog Maak Het FF - Maddy's blog.  Ik stuurde Maddy vorige week, gewoon omdat ik het wilde een kleinigheidje. Zij stuurde mij het volgende:


Een mooi notitieboekje met een gehaakt ijsje erop, een mooie cupcake-sleutelhanger, paaseitjes (welke al bijna door de kinderen werden opgegeten voordat ze überhaupt op de foto stonden) en een mooie kaart met een hele lieve brief er in.

Lieve Maddy, ik stuurde je al een persoonlijke mail. Maar ik vind het super lief van je en bedankt.

Ik weet niet wat ik moet zeggen, zelfs mijn man is redelijk overdonderd, door alle lieve berichtjes. Het doet me enorm goed dat iedereen zo meeleeft. Mijn dagen duren erg lang en zijn gevuld met pijn. Jullie berichtjes en lieve gebaren geven mij een fijn gevoel. Woorden schieten te kort, ik kan het niet goed uitleggen wat dit met je doet.

Jullie zijn allemaal bijzonder!

16 opmerkingen:

 1. Ieder mens in bijzonder, jij ook Tinie! En als je het moeilijk hebt is het fijn dat er mensen zijn die aan je denken, weet ik uit eigen ervaring.... Erg mooie en lieve post heb je gekregen :) Ik stuur een paar zonnestralen naar je toe :) Lieve en warme groet Janny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. De zon schijnt hier inderdaad. Lieve groet Tinie

   Verwijderen
 2. Je verdient het moppie .... ook jij bent bijzonder!!!!!
  Laat je lekker verwennen (en dat gebeurt volop) en geniet!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kreeg net weer post (blog ik morgen). Ik raak helemaal ontroerd. Of ik het nou verdien of niet. Jullie reacties doen mij zo goed.

   Verwijderen
 3. Dat verdien je ook, wat een heerlijke post meis.
  De postbode heeft een vaste klant hihihi.
  Knuff en lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief... alleen maar lief
  hoop dat je snel pijn vrij bent Tinie
  dikke knuffel, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is blogland (nou ja de bewoners daarvan dan:-)toch leuk!! Het is hartstikke fijn als we met z'n allen een glimlach tevoorschijn kunnen toveren bij iemand die dat nodig heeft toch! Je hebt heel veel 'hartjes onder de riem' gekregen, geniet ervan lieve Tinie het is je gegunt en als je, je daardoor weer even een beetje beter voelt is de missie geslaagd!! xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent zeker lekker verwent met allemaal mooie en leuke post.
  En dat verdien je nu helemaal tinie.
  Geniet er maar lekker van.

  Groetjes Berber

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn toch om zo lekker verwend te worden. Geniet er maar van, je hebt het gewoon verdiend. Hopelijk wordt de pijn snel minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke dingen heb je ontvangen!
  groeten Cream@

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat fijn dat er zo aan je gedacht wordt. Het zijn van die zonnestraaltjes die je dag kleuren. Hopelijk gaat het gauw wat beter met je.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geniet maar lekker van deze momenten; dan krijg je weer kracht voor een goed herstel....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een fijne mensen zijn er toch in deze wereld. Sosm vergeten we dat wel eens. Ik hoop dat je snel weer de oude bent en intussen lekker genieten van alle aandacht die je krijgt je verdiend het.
  gr lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat super leuk toch allemaal, wat een verwennerij! groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Blogland is een ongelooflijke bijzondere plaats, met bijzondere mensen. Een woord, een gebaar, een geschenkje, niets is er teveel. Laat het lekker over je heen komen en geniet ervan, opdat het alles een beetje draaglijker maakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot gauw!